jueves, 12 de marzo de 2015

XERRADA A LA UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA PER PRESENTAR L´ACC ALS ESTUDIANTS DE CRIMINOLOGIA


L’Associació Catalana de Criminòlegs: 
la  plataforma professional dels Criminòlegs a Catalunya


El proper 18 de març a les 16,15 hores es durà a terme a la Universitat Autònoma de Barcelona, aula 5 de la Facultat de Dret, una xerrada per presentar l’ACC als estudiants que es graduaran aquest any.

L’associació manté una relació molt estreta amb les universitats ja que entén que és on està la cantera dels futurs criminòlegs de Catalunya. En aquest sentit durant aquest any continua participant de manera activa a les Jornades de Sortides professionals organitzades per les universitats i realitzant accions conjuntes amb associacions representatives dels estudiants criminòlegs. 

L’objectiu de la xerrada però, és donar a conèixer els projectes als que participa l’associació, el seu funcionament, els serveis i avantatges que s’ofereixen als associats, així com l’ús que es pot fer d’ella com a plataforma de promoció professional. 

A la xerrada participaran egressats de la Autònoma i professionals d’altres universitats, tots membres representatius de l’associació. 

Convidem a tot el que vulgui saber més de nosaltres a participar de manera activa a la xerrada del proper 18 de març;  alumnes,  recent graduats, professorat i d’altres professionals relacionats amb la criminologia.  

Noticias


Textos criminológicos clásicos

La Criminologie - Raffaele Garofalo (1851-1934)

Para los interesados en la historia de nuestra ciencia ponemos a vuestra disposición el texto original del libro La Criminologie. Étude sur la nature du crime et la théorie de la pénalité que Raffaele Garofalo publicó en 1890.

Podéis acceder a este texto en tres formatos diferentes:

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

Traité des délits et des peines - Cesare Bonesana, marqués de Beccaria (1738-1794)

Un texto fundamental sin el cual no es posible entender el moderno Derecho penal ni por supuesto la Criminología. Se trata de la traducción al francés que se llevó a cabo en París en 1877.

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

En este otro enlace puede consultarse el texto original en italiano.Vídeo destacado: Forma parte de una serie de videos producidos por la Lancaster University


Vídeos del programa de TV3 'A la presó'