lunes, 23 de febrero de 2015

JORNADA DE SORTIDES PROFESSIONALS DE CRIMINOLOGIA

Demà 24 de febrer tindrà lloc la Jornada de Sortides Professionals de Criminologia a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona.

A aquesta jornada, que es celebrarà en horaris de matí i tarda, assistirà com a ponent Arantxa Hernáez, Coordinadora de l’Observatori d’Inserció Professional de l’Associació Catalana de Criminòlegs.

Des de l'ACC valorem aquesta jornada com a molt útil i interessant per a tots aquells estudiants i titulats en Criminologia que tinguin la voluntat de treballar en l'àmbit de la nostra ciència.

Aquí podeu trobar informació detallada de la jornada.

Noticias


Textos criminológicos clásicos

La Criminologie - Raffaele Garofalo (1851-1934)

Para los interesados en la historia de nuestra ciencia ponemos a vuestra disposición el texto original del libro La Criminologie. Étude sur la nature du crime et la théorie de la pénalité que Raffaele Garofalo publicó en 1890.

Podéis acceder a este texto en tres formatos diferentes:

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

Traité des délits et des peines - Cesare Bonesana, marqués de Beccaria (1738-1794)

Un texto fundamental sin el cual no es posible entender el moderno Derecho penal ni por supuesto la Criminología. Se trata de la traducción al francés que se llevó a cabo en París en 1877.

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

En este otro enlace puede consultarse el texto original en italiano.Vídeo destacado: Forma parte de una serie de videos producidos por la Lancaster University


Vídeos del programa de TV3 'A la presó'