lunes, 26 de septiembre de 2016

III Jornada de prevenció i d'atenció a adolescents en risc

El proper dijous 20 d'octubre de 2016 està prevista la celebració, a l'Auditori de Cosmocaixa Barcelona, de la III Jornada de prevenció i d'atenció a adolescents en risc, amb el títol "Adolescents amb trastorns de conducta: malalts o mal educats?"

Aquesta jornada està organitzada per la Fundació Privada Portal, de suport a nois i noies amb patologia dual i a les seves famílies, i sota la direcció tècnica d'Amalgama-7, Atenció terapèutica i educativa per a adolescents, joves i les seves famílies, amb un aforament de 350 professionals.

L'activitat és de caràcter gratuït i cal que cada assistent s'inscrigui individualment a l'adreça http://jornada.amalgama7.com. La data límit d'inscripció és el 14 d'octubre de 2016. Posteriorment rebrà, si és el cas, una confirmació de la seva inscripció.

Noticias


Textos criminológicos clásicos

La Criminologie - Raffaele Garofalo (1851-1934)

Para los interesados en la historia de nuestra ciencia ponemos a vuestra disposición el texto original del libro La Criminologie. Étude sur la nature du crime et la théorie de la pénalité que Raffaele Garofalo publicó en 1890.

Podéis acceder a este texto en tres formatos diferentes:

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

Traité des délits et des peines - Cesare Bonesana, marqués de Beccaria (1738-1794)

Un texto fundamental sin el cual no es posible entender el moderno Derecho penal ni por supuesto la Criminología. Se trata de la traducción al francés que se llevó a cabo en París en 1877.

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

En este otro enlace puede consultarse el texto original en italiano.Vídeo destacado: Forma parte de una serie de videos producidos por la Lancaster University


Vídeos del programa de TV3 'A la presó'