lunes, 22 de septiembre de 2014

Curs especialitzat en mapes delinqüencialsL'ACC, en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona, organiza un curs especialitzat en mapes delinqüencials: curs de representació geogràfica de la delinqüencia amb el software lliure Q-GIS.

Confiem que aquesta informació sigui del vostre interés, especialment per aquells que estigueu interessats en formar-vos a l'àmbit de la Criminologia ambiental. Els docents del curs, són dos professionals reconeguts als seus respectius àmbits: Anna Badía, professora del Departament de geografia de la UAB i Carles Soto, criminòleg expert en Criminologia ambiental, responsable de l'Observatori de la Delinquëncia de Castelldefels i vicepresident de la nostra associació.

El número de places és limitat, i la inscripció per als socis i estudiants de la UAB té un preu reduït de 90 €. La quota ordinària és de 150 €.

Podeu trobar tota la informació sobre aquest interessant curs aquí.

Noticias


Textos criminológicos clásicos

La Criminologie - Raffaele Garofalo (1851-1934)

Para los interesados en la historia de nuestra ciencia ponemos a vuestra disposición el texto original del libro La Criminologie. Étude sur la nature du crime et la théorie de la pénalité que Raffaele Garofalo publicó en 1890.

Podéis acceder a este texto en tres formatos diferentes:

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

Traité des délits et des peines - Cesare Bonesana, marqués de Beccaria (1738-1794)

Un texto fundamental sin el cual no es posible entender el moderno Derecho penal ni por supuesto la Criminología. Se trata de la traducción al francés que se llevó a cabo en París en 1877.

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

En este otro enlace puede consultarse el texto original en italiano.Vídeo destacado: Forma parte de una serie de videos producidos por la Lancaster University


Vídeos del programa de TV3 'A la presó'