martes, 12 de noviembre de 2013

Èxit rotund del taller de tècniques d''inserció

El taller va ser tot un èxit pel que fa a l'assistència de participants, més de 70, com pel que fa a l'assoliment dels objectius que ens haviem fixat.
El taller el varem organitzar conjuntament amb els companys de l'Associació Interuniversitària de Criminologia, als que volem reconeixer la seva col·laboració i també la d'Helena Mulero, Criminólogos.eu.
En atenció a les nombroses demandes de participació que van quedar sense poder atendre, atesa la limitada capacitat de l'aula, en breu us informarem de la celebració de la segona edició.
Gràcies a tots els que vàreu participar, esperem veure-us novament aviat en altres activitats.

Noticias


Textos criminológicos clásicos

La Criminologie - Raffaele Garofalo (1851-1934)

Para los interesados en la historia de nuestra ciencia ponemos a vuestra disposición el texto original del libro La Criminologie. Étude sur la nature du crime et la théorie de la pénalité que Raffaele Garofalo publicó en 1890.

Podéis acceder a este texto en tres formatos diferentes:

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

Traité des délits et des peines - Cesare Bonesana, marqués de Beccaria (1738-1794)

Un texto fundamental sin el cual no es posible entender el moderno Derecho penal ni por supuesto la Criminología. Se trata de la traducción al francés que se llevó a cabo en París en 1877.

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

En este otro enlace puede consultarse el texto original en italiano.Vídeo destacado: Forma parte de una serie de videos producidos por la Lancaster University


Vídeos del programa de TV3 'A la presó'