martes, 21 de octubre de 2014

Dóna començament el curs “Los mapes delincuenciales”

Avui ha donat començament, amb un notable èxit d’inscripcions, el curs organitzat conjuntament per l’ACC i la Universitat Autònoma de Barcelona.


Aquest curs especialitzat ha estat dissenyat per tal de formar als assistents en la utilització de la representació geogràfica de la delinqüència, fent ús del software lliure Q-GIS. El curs es porta a terme tots els dimarts fins al proper 18 de novembre i té una durada total de 20 hores.

Els docents del curs, són dos professionals reconeguts als seus respectius àmbits: Anna Badía, professora del Departament de geografia de la UAB i Carles Soto, criminòleg expert en Criminologia ambiental, responsable de l'Observatori de la Delinqüència de Castelldefels i vicepresident de l’ACC.


A l’ACC confiem en la formació continuada de qualitat, professionalitzadora i d’especialitat, per aquesta raó continuarem treballant per oferir a la comunitat criminològica noves activitats sempre interessants i amb preus i condicions especials per als nostres socis.

Noticias


Textos criminológicos clásicos

La Criminologie - Raffaele Garofalo (1851-1934)

Para los interesados en la historia de nuestra ciencia ponemos a vuestra disposición el texto original del libro La Criminologie. Étude sur la nature du crime et la théorie de la pénalité que Raffaele Garofalo publicó en 1890.

Podéis acceder a este texto en tres formatos diferentes:

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

Traité des délits et des peines - Cesare Bonesana, marqués de Beccaria (1738-1794)

Un texto fundamental sin el cual no es posible entender el moderno Derecho penal ni por supuesto la Criminología. Se trata de la traducción al francés que se llevó a cabo en París en 1877.

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

En este otro enlace puede consultarse el texto original en italiano.Vídeo destacado: Forma parte de una serie de videos producidos por la Lancaster University


Vídeos del programa de TV3 'A la presó'