lunes, 7 de abril de 2014

I tu criminòleg/oga, ens dones suport?

Continuant amb la feina que des dels seus inicis porta realitzant l'Associació Catalana de Criminòlegs en defensa del reconeixement i legimitat professional del Criminòleg, avui us demanem un pas més.

...Per tal de tenir més pes davant de la petició al Parlament per l'aprovació del #Collegiprofessionalcriminòlegs us demanem que us afilieu i així poder reflectir el número de professionals i futurs professionals interessat a la seva creació.

Veure i/o descarregar el document sencer i a tamany real

Noticias


Textos criminológicos clásicos

La Criminologie - Raffaele Garofalo (1851-1934)

Para los interesados en la historia de nuestra ciencia ponemos a vuestra disposición el texto original del libro La Criminologie. Étude sur la nature du crime et la théorie de la pénalité que Raffaele Garofalo publicó en 1890.

Podéis acceder a este texto en tres formatos diferentes:

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

Traité des délits et des peines - Cesare Bonesana, marqués de Beccaria (1738-1794)

Un texto fundamental sin el cual no es posible entender el moderno Derecho penal ni por supuesto la Criminología. Se trata de la traducción al francés que se llevó a cabo en París en 1877.

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

En este otro enlace puede consultarse el texto original en italiano.Vídeo destacado: Forma parte de una serie de videos producidos por la Lancaster University


Vídeos del programa de TV3 'A la presó'