martes, 12 de noviembre de 2013

Compeixença al Parlament

El proper dijous 14 de novembre una representació de l'ACC compareixerà davant de la Comissió de Justícia i Drets Humans del Parlament de Catalunya.
En aquest acte el president de l'associació defensarà la necessitat de la creació del Col•legi Oficial de Criminòlegs de Catalunya i informarà als diputats i grups polítics de les aportacions que els criminòlegs i la seva ciència poden fer a la societat.
Aquesta compareixença és fruit de la contínua tasca de promoció i informació que els membres de la Junta directiva venen fent des de fa temps entre els nostres representants polítics.
Per tal d'unir forces l'ACC anirà acompanyada d'altres associacions i coneguts representants de la Criminologia a Catalunya.

Noticias


Textos criminológicos clásicos

La Criminologie - Raffaele Garofalo (1851-1934)

Para los interesados en la historia de nuestra ciencia ponemos a vuestra disposición el texto original del libro La Criminologie. Étude sur la nature du crime et la théorie de la pénalité que Raffaele Garofalo publicó en 1890.

Podéis acceder a este texto en tres formatos diferentes:

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

Traité des délits et des peines - Cesare Bonesana, marqués de Beccaria (1738-1794)

Un texto fundamental sin el cual no es posible entender el moderno Derecho penal ni por supuesto la Criminología. Se trata de la traducción al francés que se llevó a cabo en París en 1877.

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

En este otro enlace puede consultarse el texto original en italiano.Vídeo destacado: Forma parte de una serie de videos producidos por la Lancaster University


Vídeos del programa de TV3 'A la presó'