jueves, 15 de noviembre de 2012

L'ACC estarà present al VII Fòrum d'Ocupació

Un any més l'ACC estarà present al VII Fòrum d'Ocupació que organitza la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona.

Aquest any la presència de l'ACC es fa especialment necessària, atés que en finalitzar aquest curs acadèmic la primera promoció dels alumnes del Grau en Criminologia d'aquesta universitat finalitzaran els seu estudis i s'incorporaran al mercat laboral.

Per una altra part, és objectiu prioritari de l'ACC que aquests estudiants puguin tenir accés a la millor oferta de pràctiques curriculars i extracurriculars, en igualtat de condicions a la resta d'estudiants de les diverses titulacions impartides a aquesta mateixa Facultat (Dret, ADE, Relacions laborals) i als estudiants de Criminologia d'altres universitats.

Aquest encontre és una magnífica oportunitat per tal que els estudiants de Criminologia ens facin arribar les seves inquietuds i necessitats. L'ACC està a la vostra entera disposició.

Us esperem a l'estand informatiu de l'ACC el proper dia 21 de novembre, de 12 a 18 hores.


Noticias


Textos criminológicos clásicos

La Criminologie - Raffaele Garofalo (1851-1934)

Para los interesados en la historia de nuestra ciencia ponemos a vuestra disposición el texto original del libro La Criminologie. Étude sur la nature du crime et la théorie de la pénalité que Raffaele Garofalo publicó en 1890.

Podéis acceder a este texto en tres formatos diferentes:

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

Traité des délits et des peines - Cesare Bonesana, marqués de Beccaria (1738-1794)

Un texto fundamental sin el cual no es posible entender el moderno Derecho penal ni por supuesto la Criminología. Se trata de la traducción al francés que se llevó a cabo en París en 1877.

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

En este otro enlace puede consultarse el texto original en italiano.



Vídeo destacado: Forma parte de una serie de videos producidos por la Lancaster University


Vídeos del programa de TV3 'A la presó'