jueves, 23 de febrero de 2012

La ACC va estar present al VI Fòrum d’Ocupació Laboral de la Facultat de Dret de la UB

El VI Fòrum d’Ocupació Laboral, va tenir lloc a l’edifici Principal de la Facultat de Dret el passat 1 de març, per tal de proporcionar als estudiants de Criminologia les eines necessàries per a la recerca de feina i la seva inserció al món professional.

La magnífica tasca de les voluntàries de l'ACC, a les qui volem expressar el més sincer agraïment, va permetre que més de 150 alumnes interessats poguessin obtenir la informació sobre les activitats i serveis que l'ACC ofereix als seus socis i a tota la comunitat de criminòlegs de Catalunya. 


Més de 150 alumnes van visitar l'estand de l'ACC

Noticias


Textos criminológicos clásicos

La Criminologie - Raffaele Garofalo (1851-1934)

Para los interesados en la historia de nuestra ciencia ponemos a vuestra disposición el texto original del libro La Criminologie. Étude sur la nature du crime et la théorie de la pénalité que Raffaele Garofalo publicó en 1890.

Podéis acceder a este texto en tres formatos diferentes:

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

Traité des délits et des peines - Cesare Bonesana, marqués de Beccaria (1738-1794)

Un texto fundamental sin el cual no es posible entender el moderno Derecho penal ni por supuesto la Criminología. Se trata de la traducción al francés que se llevó a cabo en París en 1877.

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

En este otro enlace puede consultarse el texto original en italiano.Vídeo destacado: Forma parte de una serie de videos producidos por la Lancaster University


Vídeos del programa de TV3 'A la presó'