viernes, 16 de diciembre de 2011

L´ACC sorteja entre els seus socis i sòcies una inscripció al Congrés Espanyol de Criminologia

La nostra Associació pertany als socis i sòcies que la conformen. És per això que la Junta Directiva per agraïr el suport dels socis ha decidit sortejar una inscripció pel Congrés Espanyol de Criminologia que es portarà a terme el proper juny a la ciutat de Girona, organitzat per la Universitat de Girona, la Societat Espanyola d´Investigació Criminològica i la Federació d´Associacions de Criminòlegs d´Espanya.
Els socis interessats hauran de remetre un mail a secretaria@criminologos.org indicant a l´assumpte "sorteig Congrés Criminologia". Al mateix faran constar els seu nom i cognom, així com un mail i un telèfon de contacte.
Per poder concòrrer al sorteig, els socis hauran d´estar inscrits abans del 30 de desembre de 2011. Així mateix, hauran d´estar al corrent de pagament del dia en que es celebri el sorteig, el qual coincidirà amb la celebració de l´Assemblea General de l´ACC. Per poder optar al premi és imprescindible estar present a l´Assamblea General.
Esperem la vostra participació i el vostre suport per poder tirar endavant aquesta etapa que va començar fa tot just 11 mesos. Amb vosaltres, estem convençuts que l´ACC encara té corda per defensar els nostres interessos, al menys, 18 anys més.

Gràcies!!!!

Associació Catalana de Criminòlegs


Noticias


Textos criminológicos clásicos

La Criminologie - Raffaele Garofalo (1851-1934)

Para los interesados en la historia de nuestra ciencia ponemos a vuestra disposición el texto original del libro La Criminologie. Étude sur la nature du crime et la théorie de la pénalité que Raffaele Garofalo publicó en 1890.

Podéis acceder a este texto en tres formatos diferentes:

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

Traité des délits et des peines - Cesare Bonesana, marqués de Beccaria (1738-1794)

Un texto fundamental sin el cual no es posible entender el moderno Derecho penal ni por supuesto la Criminología. Se trata de la traducción al francés que se llevó a cabo en París en 1877.

- En formato Word

- En formato PDF

- En formato RTF

En este otro enlace puede consultarse el texto original en italiano.



Vídeo destacado: Forma parte de una serie de videos producidos por la Lancaster University


Vídeos del programa de TV3 'A la presó'